Επίσκεψη Δαβάκη στην ΠΥ Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Ενόψει τής νέας αντιπυρικής περιόδου

Δευτέρα, 18 Μάιος 2020 13:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επίσκεψη Δαβάκη στην ΠΥ Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης, επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 18/5 ο βουλευτής Ν.Δ. Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης. Ο κ. Δαβάκης, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους διοικητές και τα στελέχη της υπηρεσίας, αφουγκραζόμενος τα θέματα και τα προβλήματα που τους απασχολούν.

«Οι Πυροσβεστικές υπηρεσίες της Λακωνίας, καταβάλλουν ηρωικές προσπάθειες, ώστε να διαφυλάξουν ανθρώπινες ζωές, περιουσίες και το φυσικό περιβάλλον. Άλλωστε πολλά στελέχη τους έχουν προσφέρει τη ζωή τους στο βωμό του καθήκοντος και τους ευχαριστούμε γι΄ αυτό. Ήμουν, είμαι και θα είμαι στο πλευρό τους. Εύχομαι το φετινό καλοκαίρι να είναι ήσυχο από πλευράς πυρκαγιών», δήλωσε ο κ. Δαβάκης μετά το πέρας της συνάντησης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland