«Οι συνεχείς διαφωνίες και η διαφορετική αντίληψη με οδήγησαν σε ανεξαρτητοποίηση»

Κονίδης για αποχώρηση από παράταξη Αργειτάκου

Τετάρτη, 20 Μάιος 2020 13:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Οι συνεχείς διαφωνίες και η διαφορετική αντίληψη με οδήγησαν σε ανεξαρτητοποίηση»

Με τον πλέον επίσημο τρόπο, ο δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης κ. Γιώργος Ι. Κονίδης, γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη του Στ. Αργειτάκου, επιβεβαιώνοντας πλήρως το σχετικό δημοσίευμα του «Λακωνικού Τύπου» από τη Δευτέρα 18/5.

Στη δήλωσή του, ο κ. Κονίδης, αφού πλέκει αρχικά το εγκώμιο του επικεφαλής των «Ενωμένων Πολιτών Δ. Σπάρτης, αναφέρεται στους λόγους που τον ώθησαν στην «έξοδο» από την παράταξη, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «μετά από ένα διάστημα ικανοποιητικής κοινής πορείας, συνεχείς διαφωνίες, διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων και των καταστάσεων και πραγματικά διαφορετικές οπτικές για το πώς βλέπει κανείς την αυτοδιοίκηση και τη διαχείριση των ζητημάτων ενός Δήμου, με αναγκάζουν να προχωρήσω σε αυτήν την απόφαση».

Αναλυτικά, η δήλωση του Γ. Κονίδη έχει ως εξής:

«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

σας ενημερώνω ότι ανεξαρτητοποιήθηκα από την παράταξη των “Ενωμένων Πολιτών Δήμου Σπάρτης” στις 18/05/2020. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνοδοιπόρους μου σε αυτό το ταξίδι και καθέναν ξεχωριστά τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης καθώς και τον επικεφαλής κ. Σταύρο Αργειτάκο. Ήταν τιμή μου που τους γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί τους, είναι σπουδαίοι  άνθρωποι και έχουν μεγάλο πάθος και αγάπη για τον τόπο μας. Ακόμα και αυτή τη στιγμή πιστεύω βαθειά μέσα μου ότι ο κ. Αργειτάκος παραμένει αν όχι ο καλύτερος, ο πιο αποτελεσματικός Δήμαρχος που διοίκησε αυτήν την πόλη. Το πάρκο του Γουδέ, η οδός Λεωνίδου, ο κόμβος εισόδου της πόλης, ίσως να μην υπήρχαν χωρίς αυτόν. Επίσης ποτέ η πόλη μας δεν έχει υπάρξει πιο καθαρή όσο ήταν επί των ημερών του!

Όμως, μετά από ένα διάστημα ικανοποιητικής κοινής πορείας, συνεχείς διαφωνίες, διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων και των καταστάσεων και πραγματικά διαφορετικές οπτικές για το πώς βλέπει κανείς την αυτοδιοίκηση και τη διαχείριση των ζητημάτων ενός Δήμου, με αναγκάζουν να προχωρήσω σε αυτήν την απόφαση. Αποχωρώ με γνώμονα το καλό της παράταξης, έτσι ώστε να μην τη φέρνω σε δύσκολη θέση και να μην δημιουργούνται προστριβές και συγκρούσεις. Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά, προσωπική ευτυχία και επιτυχία και στην παράταξη να επιτύχει τους στόχους της. Συνεχίζω όπως ξεκίνησα.... μάχομαι για ό,τι πιστεύω πως μας οδηγεί ένα βήμα μπροστά....στέκομαι απέναντι σε ό,τι θεωρώ πως δεν είναι προς όφελος  του τόπου.

Με εκτίμηση
Γεώργιος Κονίδης του Ιωάννη».

φωτο: e-sparti.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος