«Οι Λάκωνες βαρεθήκαμε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις κ. Τατούλη»

Απάντηση Βερούτη στις δηλώσεις της αντιπολίτευσης

Τετάρτη, 20 Μάιος 2020 13:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Οι Λάκωνες βαρεθήκαμε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις κ. Τατούλη»

Απάντηση στις δηλώσεις του Πέτρου Τατούλη σχετικά με την πορεία του έργου του νέου αρχαιολογικού μουσείου Σπάρτης, έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Θεόδωρος Βερούτης, τονίζοντας πως τα εμβληματικά έργα που οφείλει η πολιτεία στους Λάκωνες, δεν προσφέρονται για μικροπολιτική.

Ειδικότερα, ο κ. Βερούτης αναφέρει:

«Οι Λάκωνες βαρεθήκαμε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις που επί μία δεκαετία δεν συνοδεύτηκαν από ανάλογες πράξεις κ. Τατούλη. Τα εμβληματικά έργα, που η Πολιτεία οφείλει στους Λάκωνες δεν προσφέρονται για μικροπολιτική.Στα σημαντικά ζητήματα λοιπόν, όπως είναι το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης, στοιχηθείτε πίσω από τις ενέργειες της Περιφερειακής Αρχής του Παναγιώτη Νίκα, που με σοβαρότητα και μεθοδικότητα τα αντιμετωπίζει, με τη βεβαιότητα ότι τα θετικά που παραλάβαμε αξιοποιούνται, οι παραλείψεις διορθώνονται και τα σπουδαία για τη Λακωνία με συνέπεια δρομολογούνται».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος