Δίοδοι ελέγχου στο δασικό σύμπλεγμα Ταϋγέτου (ΦΩΤΟ)

Η ΠΕ Λακωνίας στο πλευρό του Δασαρχείου

Τετάρτη, 20 Μάιος 2020 14:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δίοδοι ελέγχου στο δασικό σύμπλεγμα Ταϋγέτου (ΦΩΤΟ)

Αυτοψία σε δασικούς δρόμους κοντά στην Αναβρυτή, οι οποίοι συντηρούνται αυτές τις ημέρες από την ΠΕ Λακωνίας, πραγματοποίησε την Τρίτη 19/5 ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βερούτης.

Σημειώνεται ότι επί σαράντα ημέρες, οι χειριστές και τα μηχανήματα έργων της Αντιπεριφέρειας συντηρούν τη δασική οδοποιία και βελτιώνουν τη βατότητά της, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Διεύθυνσης Δασών και σε συνεννόηση με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λακωνίας.

Μέχρι τώρα έχουν συντηρηθεί τμήματα των δασικών οδών: α) Μαγγανιάρης προς Καταφύγιο, β) Μαγγανιάρης προς Σοχά, γ) Σοχά προς Λακκώματα και δ) Σοχά προς Αναβρυτή.

Ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Βερούτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο που έχει γίνει και δήλωσε ότι η προσπάθεια της ΠΕ Λακωνίας να συνδράμει το έργο του Δασαρχείου θα συνεχιστεί, καθώς –όπως τόνισε– «αποτελεί υποχρέωση όλων μας η μέριμνα για την προστασία του δασικού μας πλούτου».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος