Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες δίπλα στους μαθητές της Πελοποννήσου

Πέμπτη, 21 Μάιος 2020 12:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες δίπλα στους μαθητές της Πελοποννήσου

Το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Πελοποννήσου ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών για την επιτυχημένη διοργάνωση δυο τηλεσυναντήσεων, με πρωτοβουλία της συντονίστριας εκπαιδευτικού Έργου Φυσικής Αγωγής ΠΕ11 κ. Ελένης Τζανή, με θέμα «Οι Ολυμπιονίκες κοντά στους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων στην εποχή του Covid- 19», που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 14/5 (για τα λύκεια) και την Παρασκευή 15/5 (για τα γυμνάσια).

Οι Ολυμπιονίκες και οι μαθητές/τριες των γυμνασίων και των λυκείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου συνδέθηκαν και συμμετείχαν στις τηλεσυναντήσεις διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Webex Event.

Στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών θέλησε να βρεθεί κοντά στους/στις μαθητές/τριες, να τους εμψυχώσει και έμπρακτα να δηλώσει τις αρχές του Ολυμπισμού. Στις τηλε-συναντήσεις συμμετείχαν οι Ολυμπιονίκες: Ευαγγελία Μωραϊτίδου-πρόεδρος ΣΕΟ, Άννα Κορακάκη, Ιωάννης Μελισσανίδης, Αγγελική Καραπατάκη, Σοφία Παπαδοπούλου, Βούλα Ζυγούρη, Ευάγγελος Πάτρας, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Φωτεινή Βαβάτση. Αναφέρθηκαν στο μεγαλείο του αθλητισμού, στα συγκινητικά βιώματά τους, τις αρετές που πρέπει να διαθέτει κάθε αθλητής και κάθε άνθρωπος, αλλά και τα εμπόδια που ξεπέρασαν και τα μαθήματα που διδάχθηκαν από τα μαθητικά τους χρόνια έως σήμερα.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες ανταποκρίθηκαν με χαρά στην πρόσκληση, συμμετείχαν σε ικανοποιητικό βαθμό, έθεσαν πρωτότυπες και έξυπνες ερωτήσεις προς τους/τις Ολυμπιονίκες, ενώ παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον και προβληματίστηκαν για το μέλλον τους.

Ο ΠΕΚΕΣ αναφέρουν: «Ευχαριστούμε για τη βοήθεια και τη συνεργασία την πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κ. Μωραϊτίδου Εύη, την οργανωτική επιτροπή των ΣΕΕ του ΠΕΚΕΣ Πελοποννήσου, Χριστόπουλο Ν., Σόλαρη Ι., Γεωργιόπουλο Γ., Σαραντοπούλου Σ., Χρονοπούλου Α., Νάτσιο Α. (εκπ/κό ΠΕ11) και την ΣΕΕ ΠΕ 11 κ. Τζανή Ε. για την πρωτοβουλία της για τη διοργάνωσης της δράσης».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος