Νίκας για έναν χρόνο από την εκλογή του

«Θα τηρήσουμε στο ακέραιο τις προεκλογικές υποσχέσεις»

Παρασκευή, 05 Ιούνιος 2020 20:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νίκας για έναν χρόνο από την εκλογή του

Αλλαγή «σελίδας» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου επεφύλασσε η Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, καθώς μετά από μια δύο θητείες του Π. Τατούλη (2010-2019), τα ηνία της περιφερειακής διοίκησης πέρασαν στην «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» με επικεφαλής τον  Παναγιώτη Νίκα.

Με αφορμή την επέτειο ενός χρόνου από την ανάδειξή του στο αξίωμα του περιφερειάρχη, ο Π. Νίκας δήλωσε: «Θα τηρήσουμε στο ακέραιο τις προεκλογικές μας υποσχέσεις. Θα αγωνιστούμε ώστε να φανούμε αντάξιοι της ψήφου των πολιτών και θα συνδέσουμε την παρουσία μας με έργα, όπως επίσης και με σοβαρότητα, συνεργασία και ηπιότητα».

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη του δήλωση, ως νέος περιφερειάρχης, πέρυσι τον Ιούνιο ο Π. Νίκας, είχε σημειώσει -μεταξύ άλλων- ότι η προσπάθεια της υπ’ αυτόν νέας περιφερειακής αρχής «θα βασίζεται στη συνεργασία, στη συναντίληψη και την εύρεση του κοινού τόπου, ώστε να επιλύσουμε τα μεγάλα προβλήματα» για να προσθέσει: «Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη σας. Την αγάπη σας θα την ανταποδώσω. Θα επιστραφεί με έργα, με εργατικότητα, με διαφάνεια και με ταπεινότητα. Η νίκη μας είναι νίκη για όλη την Πελοπόννησο».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα