Σε καλό δρόμο η ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου

Συνάντηση Βερούτη και Δαβάκη με Αδ. Γεωργιάδη

Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2020 12:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε καλό δρόμο η ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου

Θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Ανάπτυξης για την ΠΕ Λακωνίας και ειδικότερα η χρηματοδότηση των τελικών μελετών του δρόμου Σπάρτη – Γύθειο συζητήθηκαν στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης του αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρου Βερούτη με τον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη και τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο.

Κατά τη συνάντηση, την Τετάρτη 3/6, στην οποία συμμετείχε και ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, ο Αδ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι αντιλαμβανόμενος την σημασία του έργου, προχώρησε στην έγκριση της χρηματοδότησης της μελέτης. Δεσμεύτηκε, δε, ότι αυτός και οι συνεργάτες του θα συμβάλλουν, όπως μπορούν, ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα πιθανά προβλήματα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος