Στη Σπάρτη για το ΚΕΠPLUS ο υπουργός Κυρ. Πιερρακάκης

Συζήτηση για την επιχειρηματικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2020 15:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στη Σπάρτη για το ΚΕΠPLUS ο υπουργός Κυρ. Πιερρακάκης

Τη Σπάρτη θα επισκεφθεί την Παρασκευή 12/6 ο Λάκωνας υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Πιερρακάκης. Θα συμμετάσχει σε συνάντηση εργασίας για το πρόγραμμα ΚΕΠPLUS που θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης).

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας Γιάννης Παναρίτης κι εκπρόσωποι του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Θα ακολουθήσουν εισηγήσεις και τοποθετήσεις για την επιχειρηματικότητα στην πόλη της Σπάρτης (νεοφυής και υφιστάμενη), τις πρωτοβουλίες και δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας για τα ΚΕΠ και τις ευρύτερες προσπάθειες ενίσχυσης του ψηφιακού μετασχηματισμού, καθώς και για τις νέες ανάγκες στο πλαίσιο των συνθηκών COVID19 (δικτύωση, επικοινωνία, εκπαίδευση, συνεργασία).

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Αλ. Κωστόπουλος, γενικός γραμματέας του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος