Νέος πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αλληλεγγύης ο Θανάσης Τσουλόγιαννης

Πέμπτη, 11 Ιούνιος 2020 13:24 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέος πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αλληλεγγύης ο Θανάσης Τσουλόγιαννης

Μετά τη διαπίστωση -όπως τη χαρακτήρισε ο δήμαρχος Σπάρτης- της παραίτησης της προέδρου του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας Δ. Σπάρτης, Αλληλεγγύης και Παιδείας, Δήμητρας Παπανικολάου, ο Π. Δούκας πρότεινε το νέο προεδρείο τού Νομικού Προσώπου.

Έτσι, καθήκοντα στο «τιμόνι» του Νομικού Προσώπου αναλαμβάνει ο κ. Θανάσης Τσουλόγιαννης, ενώ μετά από ψηφοφορία, στη θέση του αντιπροέδρου αναδείχθηκε ο κ. Κώστας Σγούρδας.

Ειδικότερα, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη (10/6) στο Πνευματικό Κέντρο Δ. Σπάρτης, η παράταξη Βαλιώτη ζήτησε να πληροφορηθεί από τον δήμαρχο, καθώς και από την ίδια την κ. Παπανικολάου, την αιτία της αποχώρησής της.

Στη σύντομη αλλά περιεκτική ομιλία της, η τέως –πλέον– επικεφαλής του ΝΠ ανέφερε πως της ζητήθηκε η υποβολή παραίτησης μετά από περιστατικό που σημειώθηκε σε βρεφικό σταθμό της Σπάρτης. Η απόφαση της να διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την εμπλεκόμενη υπάλληλο, βρήκε αντίθετα, τόσο μέλη της παράταξής της, όσο και μέλη του ΔΣ. Μετά τις εξηγήσεις της, το Σώμα έκανε αποδεκτή την παραίτηση Παπανικολάου και προχώρησε στην εκλογή του νέου προεδρείου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος