Θέσεις εκπαιδευτών ενηλίκων στα ΚΔΒΜ

Η ενημέρωση από τον Δ. Ευρώτα

Τετάρτη, 24 Ιούνιος 2020 12:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θέσεις εκπαιδευτών ενηλίκων στα ΚΔΒΜ

Δημοσιεύτηκε νέα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις εκπαιδευτών ενηλίκων στα «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) - ΝΕΑ ΦΑΣΗ» ΟΠΣ 5002212, όπως ενημερώνει ο Δ. Ευρώτα. Στόχος είναι να επιτευχθεί η ευρύτερη δυνατή συμμετοχή υποψηφίων εκπαιδευτών και ο εμπλουτισμός των θέσεων σε περιοχές και ειδικότητες.

Η σχετική πρόσκληση προβλέπει τα εξής:
• Η αίτηση θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://mis.inedivim.gr
• Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων ορίζεται: από 15/6/2020 (ώρα 11:00 πμ) έως και 29/6/2020 (ώρα 11:00 πμ)
• Οι υποψήφιοι θα αποστείλουν στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ, ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορές, τα δικαιολογητικά τους εντός σφραγισμένου φακέλου διάστασης Α4 έως και τις 3/7/2020 στην εξής διεύθυνση: Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη, ΤΚ  111 43 Αθήνα (κεντρική γραμματεία - 2ος όροφος)

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΙΝΕΔΙΒΙΜ και την ιστοσελίδα έργου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti