Παράταση υποβολής αιτήσεων για εκπαιδευτές ενηλίκων στον Δ. Ευρώτα

Τρίτη, 30 Ιούνιος 2020 12:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παράταση υποβολής αιτήσεων για εκπαιδευτές ενηλίκων στον Δ. Ευρώτα

Ανακοινώθηκε η παράταση προθεσμίας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων και φακέλου δικαιολογητικών για τις θέσεις εκπαιδευτών ενηλίκων για το πρόγραμμα «Διά Βίου Μάθησης» στον Δήμο Ευρώτα,.

Ειδικότερα, η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων ορίζεται η Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 και μέχρι ώρα 11:00 πμ, ενώ η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής φακέλου αίτησης και δικαιολογητικών ορίζεται η Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020.

Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://mis.inedivim.gr. Αιτήσεις που δεν υποβάλλονται με την ανωτέρω (ηλεκτρονική) μορφή και αποστέλλονται ταχυδρομικά, με e-mail ή fax, δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται.

Οι υποψήφιοι πρέπει να αποστείλουν στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ, ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορές, τα δικαιολογητικά τους εντός σφραγισμένου φακέλου διάστασης Α4 έως και της 10/7/2020 στη διεύθυνση: Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη, 111 43 Αθήνα (Κεντρική Γραμματεία - 2ος Όροφος), με υποχρεωτικά συμπληρωμένα τα στοιχεία που ορίζονται στη σχετική πρόσκληση.

Φάκελοι δικαιολογητικών που θα κατατεθούν ιδιοχείρως δεν θα γίνονται δεκτοί. Ως τελική ημερομηνία λήψης κατά την αποστολή των φακέλων λογίζεται από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ η ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Μετά το πέρας της ως άνω ημερομηνίας οι αιτήσεις θα θεωρούνται εκπρόθεσμες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα ΙΝΕΔΙΒΙΜ και την ιστοσελίδα έργου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti