Κάλεσμα Επιμελητηρίου για διεθνή έκθεση τροφίμων, ποτών, εξοπλισμού

Τετάρτη, 01 Ιούλιος 2020 17:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κάλεσμα Επιμελητηρίου για διεθνή έκθεση τροφίμων, ποτών, εξοπλισμού

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει στην 3η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών και Επαγγελματικού Εξοπλισμού «Foodpanorama & Cuprus horeca Expo 2020».

Το Επιμελητήριο Λακωνίας καλεί τα μέλη του που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους,  αποστέλλοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  μέχρι την Παρασκευή 3/7/2020.

Η 3η έκθεση «FoodPanorama Expo και Οινογεύσεις 2020», η μεγαλύτερη και μοναδική στο είδος της έκθεση στην Κύπρο, αποτελεί ετήσιο γεγονός η οποία διοργανώνεται από την UNITYEXPO. Η έκθεση αποτελεί την σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο, μοναδική ευκαιρία για όσους ασχολούνται με τον τομέα τροφίμων και ποτών να συναντηθούν, να συζητήσουν, να διαπραγματευτούν και να συναλλαγούν. Ενταγμένη στην FoodPanorama Expo θα είναι και η κορυφαία διεθνής έκθεση Οίνου και Αποσταγμάτων στην Κύπρο «Οινογεύσεις», η οποία είναι εξειδικευμένη έκθεση γύρω από το κρασί και αποστάγματα.

Η «Cyprus HoReCa Expo» είναι διεθνής εμπορική έκθεση σχετικά με τον εξοπλισμό ξενοδοχείων, εστιατορίων, του κλάδου μαζικής εστίασης και καφεστίασης.

Ο συνδυασμός της «FoodPanorama Expo & Οινογεύσεις 2020» μαζί με την «Cyprus HoReCa Expo 2020», δύο από τις σημαντικότερες εμπορικές εκθέσεις στους αντίστοιχους κλάδους, δημιουργούν μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς πλατφόρμες για την βιομηχανία τροφίμων και φιλοξενίας που καταφέρνει να καλύψει όλες τις απαιτήσεις και ανάγκες του κλάδου Horeca.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti