«Έφυγε» ο Μανιάτης αστρολόγος Πητ Παπαδάκος

Δευτέρα, 13 Ιούλιος 2020 17:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Έφυγε» ο Μανιάτης αστρολόγος Πητ Παπαδάκος

Έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 11/7, σε ηλικία 61 ετών, ο γνωστός αστρολόγος Πητ Παπαδάκος, ο οποίος είχε καταγωγή από τη Μάνη.

Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή, μέσω Facebook, από την ανιψιά του εκλιπόντος Μαριελένα Παπαδάκου, αλλά και τον ανιψιό του Τάσο Παπαδάκο, οι οποίοι έγραψαν: «Θειούλη μου δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι έφυγες θυμάμαι όλα τα ταξίδια που με πήγαινες μικρή δώσε χαιρετίσματα εκεί πάνω σε όλους εκεί ψηλά θα μου λείψεις πολύ..άγγελε μου».

Ο Πητ Παπαδάκος γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά, έχοντας καταγωγή από το Γύθειο Λακωνίας. Ήταν καθηγητής ψυχολογίας με μάστερ και ντοκτορά καθώς αστρολόγος και συγγραφέας διεθνούς φήμης.

Ήταν πτυχιούχος του Clayton University USA και πτυχιούχος ψυχοπαιδαγωγικού κέντρου Αττικής. Ήταν συγγραφέας διεθνούς φήμης και ιδρυτής του 1ου Πανευρωπαϊκού Κέντρου Αστρολογίας και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας (ΠΗΤ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ).

Τέλος, ήταν πρόεδρος της Ελληνικής Μαντικής Επιστημονικής Τέχνης (Ο Πυθείος Απόλλων), αλλά και ιδρυτής της Ανώτατης Σχολής Προβλέψεων Ουράνιων Σωμάτων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti