Καταργούνται τα Νηπιαγωγεία Χρυσάφων και Αγ. Γεωργίου Μονεμβασίας

Με επίσημη απόφαση υπουργείων

Τετάρτη, 15 Ιούλιος 2020 15:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καταργούνται τα Νηπιαγωγεία Χρυσάφων και Αγ. Γεωργίου Μονεμβασίας

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση των υφυπουργών Οικονομικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα «Υποβιβασμοί, καταργήσεις, συγχωνεύσεις Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων 2020-2021».

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), σε όλη τη χωρα καταργούνται 26 σχολικές μονάδες, συγχωνεύονται 33 σχολικές μονάδες και υποβιβάζονται 53 σχολικές μονάδες.  Σύμφωνα με την απόφαση, στη Λακωνία καταργούνται από το σχολικό έτος 2020-2021 τα Νηπιαγωγεία Χρυσάφων και Αγίου Γεωργίου Μονεμβασίας. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η σχολική μονάδα στα Χρύσαφα παραμένει εκτός λειτουργίας τα τελευταία χρόνια.

Στο σώμα της ΚΥΑ αναφέρονται το σχετικό έγγραφο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας και οι αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων του Δήμου Σπάρτης και του Δήμου Μονεμβασίας.

Δείτε το ΦΕΚ

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti