Προτείνει λακωνικό κέντρο για το Αλτσχάιμερ ο Ν. Κρητικός!

Συνδράμει στο εγχείρημα ο Μητροπολίτης Ευστάθιος

Τετάρτη, 29 Ιούλιος 2020 19:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προτείνει λακωνικό κέντρο για το Αλτσχάιμερ ο Ν. Κρητικός!

 Μια αρχική μελέτη και την πρότασή του για ίδρυση Κέντρου Ημέρας για τη νόσο Αλτσχάιμερ στη Λακωνία παρέδωσε ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός στον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, προχθές Τρίτη 28/7. Για το ίδιο θέμα, την Τετάρτη 29/7, ο βουλευτής κατέθεσε σχετική ερώτηση και προς τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Σε δήλωσή του ο κ. Κρητικός επισημαίνει: «Η πρόταση αυτή έχει βρει πρόσφορο έδαφος, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί πρώτες συζητήσεις με τον Μητροπολίτη μας κ.κ. Ευστάθιο, για την αξιοποίηση κτιρίου στην Σπάρτη, και το όλο εγχείρημα υποστηρίζεται τεχνικά και από επιστήμονες ειδικούς και πρωτοπόρους στον Τομέα της μελέτης της νόσου Αλτσχάιμερ. Θα σας έχουμε σύντομα νεότερα!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti