Συνάντηση Αραχωβίτη με τους συλλογικούς φορείς του Ξηροκαμπίου

Τετάρτη, 05 Αύγουστος 2020 12:48 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνάντηση Αραχωβίτη με τους συλλογικούς φορείς του Ξηροκαμπίου

Συνάντηση με όλους τους συλλογικούς φορείς του Ξηροκαμπίου για τα προβλήματα και την ποιότητα ζωής του χωριού, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης.

Στη συνάντηση, που έλαβε χώρα στο υπαίθριο θέατρο του Ξηροκαμπίου σε πολύ παραγωγικό κλίμα, ο βουλευτής ξεκίνησε με έναν απολογισμό σχετικά με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες των προηγούμενων ετών. Έκανε, επίσης, αναφορά στα έργα που έχουν εγκριθεί και προγραμματιστεί να υλοποιηθούν το προσεχές διάστημα, που όπως είπε, «είναι ενταγμένα σε προγράμματα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια, ο κ. Αραχωβίτης άκουσε με προσοχή τις παρατηρήσεις, τα προβλήματα, τις προτάσεις και τα αιτήματα των φορέων, ενώ δεσμεύτηκε για σταθερή επικοινωνία για την προώθηση των αιτημάτων για τη βελτίωση της ζωής και της εικόνας του χωριού, καθώς και τη στήριξη των πρωτοβουλιών και των δράσεων των φορέων.

Τέλος, συμφωνήθηκε και από τις δυο πλευρές, η ανάληψη κοινής δράσης με το τοπικό συμβούλιο και τους φορείς για να τεθούν τα φλέγοντα θέματα του χωριού στις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες ώστε να βρεθούν λύσεις.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών