Ανάπτυξη του τουρισμού υγείας στη Λακωνία

Μέσω της αναβάθμισης του τμήματος αιμοκάθαρσης Μολάων

Τετάρτη, 05 Αύγουστος 2020 13:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανάπτυξη του τουρισμού υγείας στη Λακωνία

Σειρά επαφών στο Υπουργείο Υγείας και στο Υπουργείο Τουρισμού είχε ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός.

Στόχος των συναντήσεων ήταν να αναπτυχθούν τα οφέλη που θα είχε για την τοπική και την ευρύτερη κοινωνία των Μολάων, η αναβάθμιση του τμήματος αιμοκάθαρσης της Νοσηλευτικής Μονάδας.

Η εν λόγω παρέμβαση θα μπορούσε να συνδυαστεί με την παράλληλη ανάπτυξη και του τουρισμού, καθώς ξένοι τουρίστες- αιμοκαθαιρόμενοι, θα μπορούσαν να επιλέξουν τη Λακωνία για τις διακοπές τους.

Ο κ. Κρητικός παρέδωσε στους υπουργούς, τεύχος με τίτλο: «Ιατρικός Τουρισμός: Πρόταση για τη δημιουργία Σύγχρονου Κέντρου Αιμοκάθαρσης» ενώ κατέθεσε και επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια.

Μετά το πέρας των συναντήσεων, ο Λάκωνας βουλευτής δήλωσε: «Προωθούμε την αναβάθμιση και ανάπτυξη του τμήματος αιμοκάθαρσης της Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων και για να καταστήσουμε το τμήμα απόλυτα λειτουργικό και επαρκές για τους ασθενείς, οι οποίοι έχουν ανάγκη αιμοκάθαρσης, αλλά και για να προσελκύσουμε ξένους τουρίστες αιμοκαθαιρόμενους. Θα συνδυάζουν έτσι τις διακοπές τους στην πανέμορφη Λακωνική γη, παράλληλα με τη θεραπεία τους».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος