Προβληματισμός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τα κρούσματα κορωνοϊού

Σάββατο, 08 Αύγουστος 2020 13:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προβληματισμός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τα κρούσματα κορωνοϊού

Έντονη ανησυχία και δικαιολογημένο προβληματισμό προκαλούν τα 25 κρούσματα κορωνοϊού που παρουσιάστηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το τελευταίο πενθήμερο.

Ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας συνιστά στους πολίτες να τηρούν αυστηρά τα μέτρα αυτοπροστασίας και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ενώ ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια δεν θα συνδράμει δημόσιες εκδηλώσεις με σκοπό τον περιορισμό τους, για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Με την αφορμή αυτή, ο περιφερειάρχης γνωστοποίησε ότι η Περιφέρεια διαθέτει πίστωση 800.000 ευρώ η οποία προορίζεται να καλύψει τη δαπάνη συνολικά 31 προσλήψεων -διετούς διάρκειας- για την κάλυψη θέσεων γιατρών, νοσηλευτών και ψυχολόγων στις Διευθύνσεις Υγείας.

Να τονίσουμε πως στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, δεν καταγράφεται κανένα κρούσμα κορωνοϊού.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti