Χασισοφυτεία σε δασική περιοχή του Καστορείου (ΦΩΤΟ)

Στην αναζήτηση των καλλιεργητών οι Αρχές

Δευτέρα, 10 Αύγουστος 2020 12:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Χασισοφυτεία σε δασική περιοχή του Καστορείου (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Λακωνίας, σε δασική περιοχή του Καστορείου Δ. Σπάρτης, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών για την καταπολέμηση καλλιέργειας κάνναβης.

Ειδικότερα, το μεσημέρι του Σαββάτου 8/8, κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης στοιχείων,  πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση στη θέση «Μεσορράχη» Καστορείου, κατά την οποία εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης αποτελούμενη από 104 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 3 μέτρων περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας, βρέθηκαν αποσπάσματα δενδρυλλίων κάνναβης, συνολικού βάρους 54,7 γραμμαρίων, καθώς και αντίστοιχος αρδευτικός και καλλιεργητικός εξοπλισμός, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν την φυτεία.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti