Συνάντηση Αραχωβίτη με τον ΑΣ Εσπεριδοειδών Σκάλας

Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2020 12:38 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνάντηση Αραχωβίτη με τον ΑΣ Εσπεριδοειδών Σκάλας

Με εκπροσώπους του ΔΣ του Αγροτικού Συνεταιρισμού Εσπεριδοειδών Σκάλας Λακωνίας -κάτω από αυστηρά μέτρα υγειονομικής προστασίας- συναντήθηκε την Τρίτη 11/8 ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σταύρος Αραχωβίτης.

Μετά την αρκετά εποικοδομητική συνομιλία που είχε μαζί τους, ο κ. Αραχωβίτης δήλωσε: «Συζητήσαμε για την πορεία του συνεταιρισμού, τα παλιά και τρέχοντα προβλήματα στη λειτουργία του. Αξίζουν συγχαρητήρια στο συμβούλιο και τον πρόεδρο του για τα άλματα που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα. Τους ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Γνωρίζουν ότι όπως ήμασταν πάντα έτσι θα είμαστε και τώρα στο πλευρό τους για το καλό των παραγωγών και του προϊόντος».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti