Συνάντηση του περιφερειάρχη Π. Νίκα με τον βουλευτή Λακωνίας Ν. Κρητικό

Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2020 11:29 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνάντηση του περιφερειάρχη Π. Νίκα με τον βουλευτή Λακωνίας Ν. Κρητικό

Συνάντηση με τον κυβερνητικό βουλευτή Λακωνίας Νεοκλή Κρητικό, είχε την Τετάρτη 12 Αυγούστου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. 

Στη συνάντηση, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης, «υπήρξε απόλυτη συμφωνία όσον αφορά την προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε για το φυσικό αέριο», ενώ ο βουλευτής από την πλευρά του διαβεβαίωσε τον κ. Νίκα, ότι σε επίπεδο Βουλής, θα στηρίξει την πολιτική της Περιφέρειας σχετικά με το φυσικό αέριο, η οποία εστιάζει στον προγραμματισμό ανάπτυξης δικτύων για όλη την Περιφέρεια και υλοποίηση του έργου μέσω της ΔΕΔΑ. 

Στην ίδια συνάντηση, έγινε συζήτηση σχετικά και με άλλα σοβαρά θέματα που απασχολούν τη Λακωνία, μεταξύ των οποίων και η κρίση που τον τελευταίο καιρό έχει ξεσπάσει στο Γύθειο με αφορμή την πεζοδρόμηση του παραλιακού δρόμου.

«Συμφωνήσαμε ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι και όλοι να συμβάλουν στη συνεννόηση, δεδομένου ότι το Γύθειο έχει πολλά σοβαρότερα προβλήματα», δήλωσε ολοκληρώνοντας ο κ. Νίκας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών