Κορωνοϊός: 1 στο Νοσοκομείο Σπάρτης και 2 στη Μονάδα Μολάων τα κρούσματα

Αναρρώνουν σε κατ' οίκον περιορισμό οι ασθενείς - Μήνυμα Π. Δούκα: «Προσοχή από όλους και όχι πανικός»

Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2020 13:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κορωνοϊός: 1 στο Νοσοκομείο Σπάρτης και 2 στη Μονάδα Μολάων τα κρούσματα

Τρία είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στη Λακωνία, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη 12/8 ο ΕΟΔΥ. Η μία περίπτωση Covid-19 διεγνώσθη στο Νοσοκομείο της Σπάρτης, κατά τη διάρκεια προεγχειρητικού ελέγχου, ενώ οι άλλες δύο εντοπίστηκαν στο Νοσοκομείο Μολάων. Και για τους τρεις ασθενείς δεν χρειάστηκε νοσοκομειακή περίθαλψη και οι εν λόγω πολίτες βρίσκονται ήδη σε καραντίνα στα σπίτια τους.

Μετά την παραπάνω εξέλιξη, ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας απευθύνει το εξής μήνυμα στους δημότες: «Όπως γνωρίζετε, διαγνώστηκαν 3 κρούσματα κορωνοϊού -ένα στο Νοσοκομείο της Σπάρτης (κατά τη διάρκεια προεγχειρητικού ελέγχου) και 2 στο Νοσοκομείο των Μολάων!

Και στις 3 περιπτώσεις δεν χρειάστηκε νοσοκομειακή περίθαλψη και βρίσκονται τώρα υπό περιορισμό στα σπίτια τους, όπως προβλέπουν οι διατάξεις και τα πρωτόκολλα! Τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Χρειάζεται προσοχή από όλους μας! Καμία χαλάρωση της προσπάθειας! Όχι πανικό!

Να μην συγχρωτιζόμαστε σε κλειστούς χώρους, να κρατάμε αποστάσεις, να φοράμε μάσκες, να πλένουμε συχνά τα χέρια μας, κλπ. ακριβώς όπως προβλέπουν οι διατάξεις οι οποίες συντάχθηκαν από τους επιστήμονες για το καλό όλων μας!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών