Τριχείλης για κρούσματα: «Δεν σημαίνει ότι προέρχονται από τον Δ. Μονεμβασίας»

Ζήτησε τήρηση πρωτοκόλλων

Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2020 16:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τριχείλης για κρούσματα: «Δεν σημαίνει ότι προέρχονται από τον Δ. Μονεμβασίας»

Με αφορμή το γεγονός ότι στο Νοσοκομείο Μολάων ανιχνεύτηκαν τα δύο εκ των τριών πρόσφατων κρουσμάτων του ιού στη Λακωνία, ο δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης, επεσήμανε τα εξής: «Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ διαγνώσθηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας.

Δύο από τα δείγματα ελήφθησαν στο Νοσοκομείο Μολάων από το οποίο εστάλησαν για έλεγχο. Αυτό δεν σημαίνει ότι προέρχονται από τον Δήμο Μονεμβασίας, όπου χωροθετείται το Νοσοκομείο.

Για τους διαγνωσθέντες δεν απαιτείται νοσηλεία και εφαρμόζεται η απαραίτητη ιχνηλάτηση επαφών από τον ΕΟΔΥ, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα. Τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Εμείς συνεχίζουμε να τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και καλούμε τους δημότες και τους επισκέπτες να κάνουν το ίδιο».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών