Ορκίστηκαν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί της Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Σε μια λιτή τελετή στο Διοικητήριο

Πέμπτη, 27 Αύγουστος 2020 12:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ορκίστηκαν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί της Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Από κοινού ορκίστηκαν την Τετάρτη 26 Αυγούστου οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην αίθουσα «Των Λακώνων Ποιητών Νικηφόρου Βρεττάκου και Γιάννη Ρίτσου» στο Διοικητήριο Λακωνίας.

Την τελετή ορκωμοσίας ευλόγησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος. Ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Φώτης Πολίτης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Ευστάθιο για τη συνεχή και ενεργό παρουσία του στα εκπαιδευτικά δρώμενα του νομού μας, ανέγνωσε τον όρκο στους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς, ενώ επικεντρώθηκε και στην αξία της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης λόγω του διορισμού –για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής εκπαίδευσης- μονίμων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής. Ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αγάπιος Οικονομίδης, στον χαιρετισμό τουν τόνισε το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουν πλέον οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί για μόρφωση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών, αλλά και την ικανοποίηση που εισπράττουν από την επιτέλεση ενός τέτοιου έργου.

Μετά το πέρας της ορκωμοσίας, οι δύο διευθυντές Εκπαίδευσης είχαν σύσκεψη με τους νεοδιορισθέντες εκπαιδευτικούς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Λακωνίας κ. Σταύρος Αραχωβίτης, ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Θεόδωρος Βερούτης, ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, ο αντιδήμαρχος Σπάρτης κ. Αθανάσιος Καρλαύτης, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος κ. Ελένη Δαράκη και ο αιρετός εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΠΕ Λακωνίας κ. Γεώργιος Μπαγιώκος.

Οι βουλευτές Λακωνίας Αθανάσιος Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός, λόγω προγραμματισμένων υποχρεώσεων στη Βουλή των Ελλήνων, απέστειλαν χαιρετισμό προς τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς και ευχές προς τους δύο διευθυντές Εκπαίδευσης για κάθε επιτυχία στο έργο τους.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti