Προσωρινοί πίνακες για το πρόγραμμα επιχειρηματικών σχεδίων ανέργων νέων

Με έμφαση στις γυναίκες

Δευτέρα, 31 Αύγουστος 2020 12:55 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσωρινοί πίνακες για το πρόγραμμα επιχειρηματικών σχεδίων ανέργων νέων

Αναρτήθηκαν την Παρασκευή 28 Αυγούστου στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ, οι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων και απορριφθέντων της αξιολόγησης ωριμότητας επιχειρηματικών ιδεών, για το «Πιλοτικό πρόγραμμα υποστήριξης επιχειρηματικών σχεδίων ανέργων νέων ηλικίας 18-29 ετών» με έμφαση στις γυναίκες.

Στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη ανέργων που επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα, ώστε να μετατρέψουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες σε ποιοτικά και βιώσιμα επιχειρηματικά σχέδια. Οι επιτυχόντες θα κληθούν σε αυτή τη φάση να συμμετάσχουν σε δράσεις καθοδήγησης, με απώτερο στόχο να ενισχυθούν οι δυνατότητές τους για πρόσβαση στην αγορά εργασίας, μέσω του σχεδιασμού και της υλοποίησης νέων επιχειρήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους πίνακες με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης τους και σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για τον λόγο που αποκλείστηκαν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ένσταση μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης των προσωρινών πινάκων και έως τις 3:00 μμ  της τελευταίας εργάσιμης ημέρας, ήτοι την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2020.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν είναι δυνατή η υποβολή ενστάσεων. Οι ενστάσεις θα υποβληθούν με συστημένη επιστολή courier στο γενικό πρωτόκολλο του ΟΑΕΔ (Εθνικής Αντιστάσεως 8, Άλιμος, ΤΚ 17456) με ρητή αναφορά στον τίτλο του προγράμματος. Οι ενστάσεις πρέπει να σταλούν και ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας. Μετά την εξέταση των ενστάσεων, οι οριστικοί πίνακες θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

NIKOLAROS
Χρηστέας Diesel
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
RIGAKOS
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
LINARDI

Πρόσφατα Νέα

GOUTOS
Koutsoviti