Υποτροφίες από το εκκλησιαστικό ίδρυμα «Αδελφών Τζάκα»

Για φοιτητές που προέρχονται από τη μητροπολιτική περιφέρεια ΙΜΜΣ

Παρασκευή, 04 Σεπτέμβριος 2020 13:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υποτροφίες από το εκκλησιαστικό ίδρυμα «Αδελφών Τζάκα»

Υπό την σκέπη της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης δραστηριοποιείται ένα ακόμη ίδρυμα με την επωνυμία «Εκκλησιαστικό Ίδρυμα αδελφών Παναγιώτου, Ελένης και Χρυσάνθου Τζάκα εκ Κρεμαστής».

Σύμφωνα με το καταστατικό του ιδρύματος, σκοπός του είναι και η ενίσχυση ενός φοιτητή της Ιατρικής Σχολής και ενός υποψήφιου κληρικού ή κληρικού φοιτητή της Θεολογικής ή άλλης εκκλησιαστικής σχολής με τη χορηγία εφάπαξ χρηματικού ποσού, το έτος που πέρασε στη σχολή. Το ύψος του ποσού το αποφασίζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο φοιτητής να ανήκει στο όρια της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Εάν οι φοιτητές είναι περισσότεροι του ενός, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 πμ στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης (Λυσάνδρου 4).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως, πρωτοπρεσβύτερο Συμεών Παπαγεωργίου στο τηλέφωνο 2731026580 (εσωτ. 3) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti