Συγκέντρωση κατά των ανεμογεννητριών στο Γεράκι

Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2020 15:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συγκέντρωση κατά των ανεμογεννητριών στο Γεράκι

Ενημερωτική εκδήλωση-συγκέντρωση αναφορικά με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών σε περιοχές του Πάρνωνα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23/9 και ώρα 8:00 μμ στο Γεράκι Λακωνίας (πλατεία). Θα συμμετάσχει ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου Νίκος Γόντικας, ο οποίος -όπως αναφέρουν οι διοργανωτές- «θα μας ενημερώσει και θα συζητήσει μαζί μας για το πρόβλημα που ανέκυψε με την εγκατάσταση βιομηχανικών ΑΠΕ (ανεμογεννήτριες) στην περιοχή μας».

Όπως επισημαίνεται στην ίδια αναφορά «οι ανεμογεννήτριες, που θα πλημυρίσουν τις βουνοκορφές της ευρύτερης περιοχής του Πάρνωνα, από το Πηγάδι, Πελετά, Κοσμά μέχρι και το Κυπαρίσσι, θα έχουν επίπτωση και στο Γεράκι.

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, η συζήτηση για τις ανεμογεννήτριες για την περιοχή μας αναβλήθηκε δύο φορές. Στην επόμενη περιφερειακή συνεδρίαση ο κ.  περιφερειάρχης, προσπαθώντας να επιτύχει την υπερψήφιση του θέματος, ζήτησε να παραστούν και οι δήμαρχοι της περιοχής.

Ο κ. Ν. Γόντικας μεταξύ άλλων, λοιπόν, θα μας ενημερώσει και για την επόμενη περιφερειακή συνεδρίαση, παρουσία των δημάρχων και θα συζητήσει μαζί μας για τον τρόπο που θα πρέπει να αγωνιστούμε για να αποτρέψουμε την επικείμενη καταστροφή του τόπου μας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών