Μήνυσε Γόντικα ο Τατούλης

Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2020 12:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μήνυσε Γόντικα ο Τατούλης

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε την Παρασκευή 18/9 ο επικεφαλής της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης κατά του περιφερειακού συμβούλου Νίκου Γόντικα, «για τις συκοφαντικές και προσβλητικές δηλώσεις του, κατά την ομιλία του στην 11η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της παράταξης του τέως περιφερειάρχη.

Η «Νέα Πελοπόννησος» προσθέτει πως «ο κ. Γόντικας θα κληθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης να καταθέσει τα στοιχεία που διαθέτει και να αποδείξει ότι ο Πέτρος Τατούλης και η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή, όπως χαρακτηριστικά είπε “διοικούσε με κοριούς”. Θα ακολουθήσει σχετική αγωγή».

Τέλος, η παράταξη Τατούλη υπογραμμίζει: «Για τις δηλώσεις του κ. Γόντικα σχετικά με δήθεν “ιδιωτικά συμφωνητικά” που υπογράφουν πολιτικά στελέχη της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής με συγκεκριμένο εργολάβο, οι οποίες είναι επίσης ψευδείς, συκοφαντικές και δυσφημιστικές θα κατατεθούν αντίστοιχες μηνυτήριες αναφορές».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών