Πρόσληψη αρχαιολόγου και τριών εργατών

Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας

Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2020 14:59 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόσληψη αρχαιολόγου και τριών εργατών

Στην πρόσληψη ενός ΠΕ Αρχαιολόγου και τριών ΥΕ Εξειδικευμένων Εργατών για ανασκαφικές εργασίες προχωρά η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας.

Συγκεκριμένα, η σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αφορά την εκτέλεση αρχαιολογικών εργασιών του έργου «Αποκατάσταση του αρχαίου θεάτρου Σπάρτης», για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως και την 31η Δεκεμβρίου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και να την υποβάλλουν, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας, Αγησιλάου 59 Σπάρτη, ΤΚ 23100 (υπόψιν κ. Νικόλαου Αποστολάκου ή κ. Νίκης Λυμπεράκη).

Η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων είναι από τις 23 έως και τις 29 Σεπτεμβρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλ. 27310 25363 και 27310 28503.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti