Συλλυπητήριο μήνυμα Αραχωβίτη για τον θάνατο του Ευ. Μπούτα

Γνωστού Έλληνα αγροτοσυνδικαλιστή

Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2020 16:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συλλυπητήριο μήνυμα Αραχωβίτη για τον θάνατο του Ευ. Μπούτα

«Ένας αγνός, λαϊκός αγωνιστής για τα δίκια των Ελλήνων αγροτοκτηνοτρόφων, ο Βαγγέλης Μπούτας, έφυγε από τη ζωή», αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης, για την απώλεια του γνωστού Έλληνα αγροτοσυνδικαλιστή, ο οποίος απεβίωσε  την Παρασκευή 18/9 από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών.

Ο κ. Αραχωβίτης προσθέτει πως ο Ευ. Μπούτας «πρωτοστάτησε για δεκαετίες σε όλες τις διεκδικήσεις και μορφές αγώνα που αναπτύχθηκαν στον αγροτικό χώρο. Άνοιξε με το παράδειγμά του, δρόμους για την επίλυση των πολλών διαχρονικών προβλημάτων που ζητούσαν λύσεις.

Ο αγροτικός συνδικαλισμός, που ακόμη δεν έχει το πλαίσιο που δικαιούται, έχασε σήμερα έναν μπροστάρη, αλλά έχει κερδίσει τις εμπειρίες για τους νέους αγώνες.

Ο Βαγγέλης Μπούτας κέρδισε την αιωνιότητα στη μνήμη των ζώντων.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών