Τετράωρη και πεντάλεπτες διακοπές σε χωριά του Οινούντα και της Σπάρτης

Την Παρασκευή

Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2020 14:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τετράωρη και πεντάλεπτες διακοπές σε χωριά του Οινούντα και της Σπάρτης

Γενική διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25/9, από τις 08:00 έως τις 12:00, στις παρακάτω περιοχές της ΔΕ Οινούντος του Δ. Σπάρτης: Βασαράς, Βέρια, Πολύδροσο, Βρέσθενα, Καρυές, Βαρβίτσα, Βαμβάκου, Μ. Βρύση.

Επίσης, πεντάλεπτες διακοπές ηλεκτροδότησης, από τις 08:00 έως τις 08:05΄ και από τις 12:00 έως τις 12:05΄, θα σημειωθούν στις προαναφερθείσες περιοχές και επιπλέον σε: Κοκκινοράχη, Κλαδά, Καραβά, Σελλασία, Αγ. Ιωάννη Θεολόγο.

 Οι διακοπές οφείλεται σε εργασίες αποκατάστασης της βλάβης που προκλήθηκε στις 18/9/2020.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση. Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος