Παρουσίαση δράσεων για τις επιχειρήσεις από το Επιμελητήριο Λακωνίας

Μέσω τηλεδιάσκεψης

Τετάρτη, 14 Οκτώβριος 2020 15:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρουσίαση δράσεων για τις επιχειρήσεις από το Επιμελητήριο Λακωνίας

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου - Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, ως Ενδιάμεσος Φορέας διαχείρισης δράσεων επιχειρηματικότητας  του Ε.Π. «Πελοπόννησος 2014-2020», διοργανώνει τηλεδιάσκεψη σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Επιμελητήριο Λακωνίας.

Στη διαδικτυακή εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15/10 και ώρα 7:00 μμ θα γίνει η παρουσίαση των παρακάτω δράσεων:
- «Στήριξη Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»
- «Ενίσχυση της ίδρυσης / εκσυγχρονισμού ΜΜΕ επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με έμφαση στην καινοτομία και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών»
- «Ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον εκσυγχρονισμό τους μέσω της χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) καθώς και συστημάτων αυτοματισμού»

Link σύνδεσης τηλεδιάσκεψης

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των παραπάνω δράσεων και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland