Παράταση ωραρίου του Επιμελητήριου Λακωνίας για έκτακτους λόγους

Για εξυπηρέτηση των δικαιούχων δράσεων

Τετάρτη, 21 Οκτώβριος 2020 15:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παράταση ωραρίου του Επιμελητήριου Λακωνίας για έκτακτους λόγους

Λόγω της -εν εξελίξει- διαδικασίας υποβολής αιτήσεων στη Δράση «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» και την υποβολή προτάσεων στις λοιπές δράσεις του ΠΕΠ (πιστοποιητικά ΓΕΜΗ ή πιστοποιητικά Επιμελητηρίου), το Επιμελητήριο Λακωνίας αποφάσισε να παρατείνει το ωράριο λειτουργίας της υπηρεσίας έως τις 7:00 μμ καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες, με ισχύ από τις 21/10/2020 μέχρι και τις 3/11/2020.

Η επέκταση του ωραρίου αφορά αποκλειστικά και μόνο την έκδοση πιστοποιητικών για τις ανάγκες υποβολής προτάσεων από δικαιούχους των δράσεις που «τρέχουν».

Επισημαίνεται πως η τηλεφωνική εξυπηρέτηση θα πραγματοποιείται αυστηρά έως τις 3:00 μμ καθημερινά, προκειμένου να δοθεί ο χρόνος στην υπηρεσία για την έκδοση των πιστοποιητικών. Από τις 3:00 μμ έως και τις 7:00 μμ, τυχόν ανάγκη για επικοινωνία, θα πραγματοποιείται αυστηρά μέσω του e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland