Προσφορά αγάπης στη Μητρόπολη Μάνης από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας

Τρίτη, 22 Δεκέμβριος 2020 16:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσφορά αγάπης στη Μητρόπολη Μάνης από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, την Τρίτη 22/12 ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ δέχθηκε στο γραφείο του τον Αστυνομικό Διευθυντή Λακωνίας Βασίλειο Τσιγαρίδη και τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, Υπαστυνόμο Α’ Γεώργιο Βασιλάκο. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ προσέφεραν δέματα αγάπης και χρηματικό ποσό στη Μητρόπολη για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της.

Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος Γ’ ευχαρίστησε δεόντως τους αστυνομικούς και ευχήθηκε «υγεία και κάθε παρά Θεού ευλογία» στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, στο Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, αλλά και στα Σώματα Ασφαλείας και τις οικογένειές τους.

Η Αστυνομία στη Λακωνία έδειξε για μια ακόμα φορά το ανθρώπινο πρόσωπο και την αλληλεγγύη της σε συμπολίτες μας που δοκιμάζονται και χρήζουν στήριξης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti