Διαδικτυακή ημερίδα για τη ρύθμιση οφειλών

Από το Επιμελητήριο Λακωνίας

Τρίτη, 19 Ιανουάριος 2021 14:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διαδικτυακή ημερίδα για τη ρύθμιση οφειλών

Διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο «Ρύθμιση οφειλών και παροχή δεύτερης ευκαιρίας» διοργανώνει το Επιμελητήριο Λακωνίας. Η ηλεκτρονική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 μμ με κεντρικό ομιλητή τον ειδικό γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών κ. Φώτη Κουρμούση και τα στελέχη της ΕΓΔΙΧ οι οποίοι θα παρουσιάσουν τους βασικούς άξονες και τις καινοτομίες του ν. 4738/2020 «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας» και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα:
• Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών έως 240 δόσεις
• Τη διαδικασία πτώχευσης – απαλλαγής οφειλών φυσικών & νομικών προσώπων και παροχής 2ης ευκαιρίας
• Την πρόνοια για τα ευάλωτα νοικοκυριά και την προστασία της 1ης κατοικίας
•  Το ρόλο των επιστημονικών κλάδων

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM. Ο σχετικός σύνδεσμος για την συμμετοχή στην εκδήλωση θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λακωνίας στις 24/1/2021. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming στη σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook για όσους θέλουν να την παρακολουθήσουν.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia