Κάτοικοι Ν. Κόσμου-Ψυχικού: «Ποιες οι ενέργειες για το 6ο Δημοτικό Σπάρτης;»

Τρίτη, 19 Ιανουάριος 2021 15:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κάτοικοι Ν. Κόσμου-Ψυχικού: «Ποιες οι ενέργειες για το 6ο Δημοτικό Σπάρτης;»

Για μία ακόμα φορά επανέρχεται στο θέμα της ανέγερσης του 6ου Δημοτικού Σχολείου & 7ου Νηπιαγωγείου Σπάρτης η Επιτροπή Κατοίκων Ν. Κόσμου – Ψυχικού Σπάρτης, καθώς με επιστολή προς τον δήμαρχο Σπάρτης Π. Δούκα και τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, αιτείται ενημέρωση για την πρόοδο του διεκδικούμενου έργου.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν:

«κ. Δήμαρχε

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε γραπτώς για τις  ενέργειες στις οποίες έχετε προβεί προς την κατεύθυνση υλοποίησης  των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης (19/2/2020 & 23/9/2020), για την ανέγερση του 6ου Δημοτικού Σχολείου & 7ου Νηπιαγωγείου Σπάρτης, με υπογραφή προγραμματικής σύμβασης  μεταξύ Δήμου Σπάρτης και Περιφέρειας  Πελοποννήσου».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia