Θετική στον Covid-19 εκπαιδευτικός του Δημοτικού Σχολείου Αρεόπολης

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Τρίτη, 19 Ιανουάριος 2021 22:11 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θετική στον Covid-19 εκπαιδευτικός του Δημοτικού Σχολείου Αρεόπολης

Έντονη ανησυχία έχει προκληθεί από το πρωί της Τρίτης στο δημοτικό σχολείο Αρεόπολης, καθώς εκπαιδευτικός που διδάσκει σε δυο τάξεις του σχολείου βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Αμέσως ακολουθήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ από το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης μετέβη στο σχολείο, ώστε να πραγματοποιηθούν rapid tests σε όλους τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς, τα οποία ήταν όλα αρνητικά. Επιπλέον πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους του σχολείου με τη συνδρομή του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Από την Τετάρτη 20/01 και 10 ημέρες θα παραμείνουν κλειστές οι τάξεις στις οποίες δίδασκε η εκπαιδευτικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου:

«Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Αρεόπολης με αίσθημα ευθύνης για την Δημόσια Υγεία, και σε συνέχεια της επίσημης ενημέρωσης από την Διεύθυνση του Δημοτικού σχολείου Αρεόπολης, ενημερώνουν τους δημότες, πως καταγράφηκε θετικό κρούσμα COVID-19 σε εκπαιδευτικό η οποία δίδασκε στην Β΄ και ΣΤ΄ τάξη του δημοτικού σχολείου. Για αυτό το λόγο τα παραπάνω τμήματα θα παραμείνουν κλειστά για 10 ημέρες.
 
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το Δημοτικό σχολείο σε συνεργασία με την Δημοτική αρχή λειτούργησαν άμεσά ώστε να πραγματοποιηθεί σήμερα κιόλας απολύμανση όλων των χώρων του σχολείου. Επίσης έχουν ακολουθηθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλά που αφορούν τον covid-19 για την υγειά και ασφάλεια των παιδιών μας.
 
Εφιστούμε για άλλη μια φορά την προσοχή σε όλους να τηρούν τα μέτρα και τις οδηγίες υγιεινής και προστασίας για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού. Πρόληψη και έλεγχος μέσω των cοvid test σε περίπτωση συμπτώματος σχετικού με τον Ιό. Ευχόμαστε στην εκπαιδευτικό ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα καθήκοντά της».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia