Κανένα κρούσμα κορωνοϊού στο Γηροκομείο Σπάρτης

Βάζει τέλος στην παραφιλολογία το ίδρυμα

Τρίτη, 26 Ιανουάριος 2021 21:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κανένα κρούσμα κορωνοϊού στο Γηροκομείο Σπάρτης

Τέλος στη διαρρέουσα, όσο και αβάσιμη, φημολογία περί ύπαρξης κρουσμάτων κορωνοϊού στο Γηροκομείο Σπάρτης «Οι Άγιοι Ανάργυροι» βάζει η διοίκηση του ιδρύματος, επανερχόμενη στο θέμα για μία ακόμα φορά.

Πηγές του Γηροκομείου ξεκαθαρίζουν στον «Λακωνικό Τύπο» πως δεν έχει καταγραφεί καμία απολύτως μόλυνση από Covid-19 όλο το περασμένο διάστημα, ενώ οι έλεγχοι σε τρόφιμους, προσωπικό και διοίκηση είναι τακτικοί και εντατικοί από τον ΕΟΔΥ. Επίσης, υπενθυμίζεται πως την περασμένη Παρασκευή 22/1, εμβολιάστηκαν όλα τα στελέχη και διαμένοντες στο Γηροκομείο. «Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και ενημέρωση διαδίδεται είναι ψευδής και συκοφαντική», υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά, ενώ απευθύνεται έκκληση σε όλους να ελέγχουν και να διασταυρώνουν πληροφορίες και μηνύματα που λαμβάνουν, καθώς πολλές φορές συγχέονται χώροι, καταστάσεις και πρόσωπα.

Σε κάθε τόνο, τονίζεται παράλληλα πως το ίδρυμα τηρεί απαρέγκλιτα και σχολαστικά όλα τα μέτρα και οδηγίες που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη θωράκιση όσων διαμένουν, εργάζονται και εισέρχονται σε αυτό.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia