Προσφέρει προσωπικό και χώρο για εμβολιασμούς ο Δ. Σπάρτης

Τετάρτη, 24 Φεβρουάριος 2021 13:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσφέρει προσωπικό και χώρο για εμβολιασμούς ο Δ. Σπάρτης

Ο Δήμος Σπάρτης διαθέτει προσωπικό και χώρο ώστε να συμμετέχει ενεργά στην εμβολιαστική διαδικασία καταπολέμησης του κορωνοϊού.

Σε επιστολές που στάλθηκαν στην 6η ΥΠΕ και στην κ. Σταθούλα Αραχωβίτη, υπεύθυνη του κέντρου Υγείας Σπάρτη, η αντιδήμαρχος κ. Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου ενημερώνει πως ο δήμος, έγκαιρα, προνόησε ώστε να προσληφθεί καταρτισμένο προσωπικό για τον Covid-19. Συγκεκριμένα, δύο νοσηλεύτριες ΠΕ και βοηθητικό προσωπικό είναι στην διάθεση του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Κέντρου Εμβολιασμού, ώστε να συνδράμουν στη διενέργεια των εμβολιασμών κατά του ιού.

Παράλληλα, το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας παραχωρεί τον χώρο που στεγάζεται το ΚΑΠΗ Σπάρτης, καθώς πληροί όλες τις προϋποθέσεις (πχ προσβασιμότητα για ΑΜΕΑ και κατάλληλο εξοπλισμό, όπως ψυγείο – κλιματισμό κλπ), για όσο χρονικό διάστημα κρίνεται αναγκαίο για να χρησιμοποιηθεί ως κέντρο εμβολιασμού.

«Είμαστε έτοιμοι και αναμένουμε οδηγίες από την 6η ΥΠΕ, ώστε να λειτουργήσει ένα επιπλέον κέντρο εμβολιασμού στην πόλη μας για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας», δήλωσε η κ. Ζαχαράκη.

 

 Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών