Επικίνδυνο εργοτάξιο παραμένει η οδός Κύπρου (ΦΩΤΟ)

Σάββατο, 27 Φεβρουάριος 2021 11:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επικίνδυνο εργοτάξιο παραμένει η οδός Κύπρου (ΦΩΤΟ)

Μπροστά σε αρχαιολογικά ευρήματα βρέθηκαν τα τεχνικά συνεργεία της ΔΕΥΑ Σπάρτης, με αποτέλεσμα να μην έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν το έργο της αντιπλημμυρικής προστασίας που ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες στην οδό Κύπρου στην πόλη της Σπάρτης. 

Το γεγονός δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι αρχαία κείτονται κάτω από σχεδόν κάθε δρόμο της πόλης.
Πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, είναι να αξιολογηθούν σύντομα τα ευρήματα από την αρμόδια υπηρεσία αρχαιοτήτων και να ολοκληρωθεί το έργο της ΔΕΥΑΣ. 

Δυστυχώς είναι κοινό γνώρισμα η κωλυσιεργία του κρατικού μηχανισμού και των γραφειοκρατικών διαδικασιών σε τέτοιου είδους προβλήματα με τη λύση να έρχεται πολλούς μήνες μετά.

Οι δυσκολίες που έχουν προκύψει στην καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής είναι αρκετές, από την έλλειψη θέσεων παρκινγκ ως την πρόκληση ατυχήματος.  

Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες, ηλικιωμένη γυναίκα που διερχόταν από το σημείο, σκόνταψε σε πέτρες που υπάρχουν διάσπαρτες στο δρόμο με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος, στο χείλος του σκαμμένου οδοστρώματος. Από καθαρή τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών