Διακοπή ρεύματος σε χωριά της Σπάρτης και της Μάνης

Την Τρίτη 2 Μαρτίου

Δευτέρα, 01 Μάρτιος 2021 13:31 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διακοπή ρεύματος σε χωριά της Σπάρτης και της Μάνης

Γενική διακοπή ρεύματος λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Μαρτίου από τις 8:15 έως τις 11:15 πμ στις εξής περιοχές:
Ποταμιά, Γοράνοι, Πολοβίτσα, Βασιλική, Βασιλάκιο, Ασήμι, Πετρίνα, Προσήλιο, Μελετίνη, Άρνα, Σπαρτιά, Αρχοντικό, Κρήνη, Κόκκινα Λουριά, Άγιος Νικόλαος, Σελεγούδι και Καστανιά.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου έστω και αν αυτά βρίσκονται στο έδαφος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών