Εκσυγχρονίζονται με 600.000 ευρώ τα Κέντρα Υγείας της Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Σε Βλαχιώτη, Γύθειο και Νεάπολη

Δευτέρα, 01 Μάρτιος 2021 16:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκσυγχρονίζονται με 600.000 ευρώ τα Κέντρα Υγείας της Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησαν οι εργολαβίες λειτουργικής αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού τριών Κέντρων Υγείας της Λακωνίας, με την εγκατάσταση των αναδόχων από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Λακωνίας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26/2.

Συγκεκριμένα οι επεμβάσεις που θα υλοποιηθούν αφορούν στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη με προϋπολογισμό εργασιών 200.000 ευρώ, στο Κέντρο Υγείας Γυθείου με προϋπολογισμό 192.000 ευρώ και στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ.

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την έναρξη των εργασιών, δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, που ανέφερε επίσης: «Τα συγκεκριμένα έργα εκσυγχρονισμού και λειτουργικής αναβάθμισης των Κέντρων Υγείας του νομού, περιλαμβάνουν σημαντικές εργασίες, που βελτιώνουν τις υποδομές παροχής πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης στους πολίτες των συγκεκριμένων περιοχών, αλλά και στους επισκέπτες τους. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Λακωνίας, αλλά και τους διευθυντές των Κέντρων Υγείας για την καλή συνεργασία που οδήγησε στην αδειοδότηση των υγειονομικών δομών, στην συμβασιοποίηση και στην έναρξη των έργων. Σύντομα ολοκληρώνονται οι απαιτούμενες διαδικασίες και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας θα υπογράψει σύμβαση για την υλοποίηση εργασιών και για το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών