Αρνητικά τελικά τα τεστ κορωνοϊού στη Ρειχιά

Δευτέρα, 01 Μάρτιος 2021 18:45 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αρνητικά τελικά τα τεστ κορωνοϊού στη Ρειχιά

Ανετράπησαν τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού που διενεργήθηκαν πριν από λίγες ημέρες στην Κοινότητα Ρειχιάς. Σύμφωνα με τον Δ. Μονεμβασίας, οι εξετάσεις που διεξήχθησαν στην περιοχή μέσω rapid test και αρχικά είχαν βρεθεί θετικές, μετά από μοριακό έλεγχο που ακολούθησε, τα αποτελέσματα απέβησαν τελικά αρνητικά.

«Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι ο κίνδυνος έχει περάσει, αυτό θα συμβεί τουλάχιστον μετά από 14 ημέρες που βρέθηκε το πρώτο θετικό κρούσμα», επισημαίνει ο Δ. Μονεμβασίας.

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν ξανά rapid test στην περιοχή της Ρειχιάς, ενώ επανάληψη ελέγχων θα γίνουν και στην περιοχή της Μονεμβασίας σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Τέλος, τη Δευτέρα 1/3 διενεργήθηκαν rapid test στην περιοχή των Βιγκλαφίων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών