Δωρεάν rapid test στη Μονεμβασιά

Την Πέμπτη 4/3

Τρίτη, 02 Μάρτιος 2021 14:53 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δωρεάν rapid test στη Μονεμβασιά

Ο Δήμος Μονεμβασίας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Μολάων, θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 4 Μαρτίου εξετάσεις rapid-test για τον Covid-19 στο αγροτικό ιατρείο της Μονεμβασιάς.

Η εξέταση είναι ανοιχτή για όσους το επιθυμούν, ωστόσο για καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στη λίστα συμμετοχής που υπάρχει στο ΚΕΠ Μονεμβασίας, ώστε να ενημερωθούν τηλεφωνικά για την ώρα της εξέτασής τους και να μην περιμένουν στην αναμονή.

Φυσικά και υπάρχει η δυνατότητα προσέλευσης από τις 10:00 πμ και χωρίς προηγούμενη επικοινωνία. Για περισσότερες πληροφορίες ή για εγγραφή στη λίστα συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2732360031 και 2732360032.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών