Κρούσματα κορωνοϊού σε περιοχές του Δ. Μονεμβασίας

Τρίτη, 02 Μάρτιος 2021 16:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κρούσματα κορωνοϊού σε περιοχές του Δ. Μονεμβασίας

Τη Δευτέρα 1/3 διενεργήθηκαν από τον ΕΟΔΥ 135 τεστ στα Βιγκλάφια, εκ των οποίων βρέθηκε ένα θετικό δείγμα σε άτομο προερχόμενο από οικογένεια ήδη νοσούντος. «Γι’ αυτό απαιτείται μεγάλη προσοχή τις επόμενες τουλάχιστον δέκα ημέρες, γιατί υπήρξαν αρκετές επαφές και ίσως να μην έχει ακόμη επωαστεί ο ιός», επισημαίνει ο Δ. Μονεμβασίας, γνωστοποιώντας πως θα  επαναληφθούν τα τεστ μετά από μια εβδομάδα.

Στη Ρειχιά βρέθηκε θετικό και δεύτερο μέλος οικογένειας όπου ανιχνεύτηκαν περιπτώσεις Covid-19, ενώ θα πραγματοποιηθούν κι εκεί επαναληπτικά τεστ αυτή την εβδομάδα.

Στον Άγιο Νικόλαο Βοιών, όπως ισχυρίζεται ο Δ. Μονεμβασίας, υπάρχει πιθανότατο κρούσμα, «κάτι που πρέπει να θέσει όλους σε εγρήγορση και αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας», τονίζεται σχετικά.

Τέλος, στη Μονεμβασία θα γίνουν επαναληπτικά τεστ την Πέμπτη 4/3 και ώρα 10:00 πμ στο αγροτικό ιατρείο.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών