Αναβαθμίζεται το δημοτικό κτήριο Νεάπολης

Πρόταση του Δ. Μονεμβασίας στο ΕΣΠΑ

Πέμπτη, 04 Μάρτιος 2021 17:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αναβαθμίζεται το δημοτικό κτήριο Νεάπολης

Ο Δήμος Μονεμβασίας υπέβαλε πρόταση για χρηματοδότηση του έργου «Συντήρηση και επισκευή διώροφου κτηρίου δημοτικού γραφείου Νεάπολης», συνολικού προϋπολογισμού 1.100.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Η συγκεκριμένη πρόταση αφορά σε εργασίες συντήρησης και επισκευής διωρόφου κτιρίου στη Νεάπολη (πρώην δημαρχείο Βοιών), οι οποίες κρίνονται απαραίτητες για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του με εφαρμογές ενεργειακής καινοτομίας στο σύνολο του  κτιρίου και με επεμβάσεις στο κτιριακό κέλυφος και στις Η/Μ εγκαταστάσεις,  που στόχο  έχουν την εξοικονόμηση ενέργειας και την αξιοποίησή του με τη στέγαση δημοσίων υπηρεσιών και τη φιλοξενία πολιτιστικών και περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών