Δημοπράτηση κι έναρξη εργασιών στη φοιτητική εστία Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 05 Μάρτιος 2021 15:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δημοπράτηση κι έναρξη εργασιών στη φοιτητική εστία Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Στη σύνταξη και αποστολή σχετικής μελέτης προχώρησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σπάρτης προς το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) για το έργο «Εργασίες βελτίωσης της ασφάλειας στο κτίριο της Φοιτητικής Εστίας Σπάρτης», προϋπολογισμού 67.989,62 ευρώ. Μετά την παραπάνω διαδικασία, όπως ενημερώνει ο Δ. Σπάρτης, το έργο ήδη δημοπρατήθηκε και έχουν ξεκινήσει οι προβλεπόμενες εργασίες.

Σύμφωνα με τον δήμο, οι εργασίες είναι σε πλήρη συμφωνία και συμβατότητα με τη συνολική μελέτη ολοκλήρωσης της φοιτητικής εστίας, που έχει εκπονηθεί από την αρμόδια υπηρεσία του ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

Ο Δ. Σπάρτης επισημαίνει πως «θα συνεχίσει τις προσπάθειές του με το Υπουργείο Παιδείας για την πλήρη αποκατάσταση του κτιρίου, ώστε αυτό να καταστεί λειτουργικό, προσθέτοντας έτσι στις υποδομές του ακόμη ένα κτίριο που μόνο πολλαπλά οφέλη μπορεί να προσφέρει ως προς τη στέγαση μαθητών και φοιτητών καθώς και την ενδυνάμωση της πόλης ως εκπαιδευτικού και πνευματικού κέντρου».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών