Δεκαέξι θέσεις εργασίας στην ΤΟΜΥ Σπάρτης

Διετούς διάρκειας

Τετάρτη, 31 Μάρτιος 2021 16:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δεκαέξι θέσεις εργασίας στην ΤΟΜΥ Σπάρτης

Με 16 άτομα ιατρικό-νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό θα στελεχωθεί το επόμενο διάστημα η 1η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) Σπάρτης με στόχο την κάλυψη κενών και την ενίσχυση της λειτουργίας της. Σε όλη τη χώρα, το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε συνολικά 1.935 προσλήψεις στις τοπικές μονάδες υγείας.

Ειδικότερα, για την ΤΟΜΥ Σπάρτης προσφέρονται οι κάτωθι θέσεις:

- 1 ΠΕ Ιατρών Ειδικότητας Παιδιατρικής
- 7 ΠΕ Ιατρών Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής/Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής ή Παθολογίας/Εσωτερικής Παθολογίας
- 2 ΠΕ Νοσηλευτικής
- 2 ΤΕ Επισκεπτών Υγείας
- 2 ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών
- 2 ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει σύμβαση διάρκειας 2 ετών με δυνατότητα παράτασης. Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου tomy.moh.gov.gr. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 και ώρα 23:59.

Δικαίωση των ΤΟΜΥ
μέσα από την αξιολόγηση

Εν τω μεταξύ, οι υπεύθυνοι της ΤΟΜΥ Σπάρτης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το περιεχόμενο της έκθεσης αξιολόγησης των τοπικών μονάδων υγείας που εκπονήθηκε πρόσφατα από το Υπουργείο Υγείας.

Ανέφεραν συγκεκριμένα: «Με μεγάλη ευχαρίστηση, μελετήσαμε την ανακοίνωση από την Επιτελική δομή ΕΣΠΑ για την αξιολόγηση των Τοπικών Ομάδων Υγείας, στην οποία αναφέρονται τα πολύ υψηλά επίπεδα ικανοποίησης των ληπτών υπηρεσιών υγείας και η σημαντική προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση της φροντίδας του τοπικού πληθυσμού.

Καταγράφηκαν τα προβλήματα και οι δυσκολίες σε οργανωτικό επίπεδο, ανάλογα με την κάθε Υγειονομική Περιφέρεια που ανήκει η κάθε Τ.ΟΜ.Υ και προτάθηκαν λύσεις για τη βελτίωση της λειτουργίας τους».

Δείτε την αξιολόγηση εδώ

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti