Διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Μονεμβασίας

Την Τετάρτη 14 Απριλίου

Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021 10:59 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Μονεμβασίας

Γενική διακοπή ρεύματος λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών συντήρησης, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Απριλίου από τις 6:30 έως 6:50 πμ και 3:00 έως 3:20 μμ στις περιοχές: Νεάπολη, Κάμπος, Μεσοχώρι, Άνω και Κάτω Καστανέα, Λάχι, Βελανιδιά, Άγιος Νικόλαος, Μονεμβασιά, Άγιος Δημήτριος, Άγιος Ιωάννης, Αγγελώνα, Βελιές, Κυπαρίσσι, Μεταμόρφωση, Δαιμονιά, Ελίκα, Παντάνασα, Ελληνικό, Άγιοι Απόστολοι, Άγιος Γεώργιος, Λύρα και Γλυκόβρυση.  

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι  ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών