Διάσωση των φοινίκων διεκδικούν πολίτες της Σπάρτης

Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021 13:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διάσωση των φοινίκων διεκδικούν πολίτες της Σπάρτης

Πρωτοβουλία υπέρ διατήρησης και προστασίας της συστοιχίας των ιστορικών φοινίκων της οδού Κ. Παλαιολόγου, που φυτεύτηκαν τη δεκαετία του 1930, ανέλαβαν πολίτες της Σπάρτης.

Έτσι, δημιούργησαν ομάδα στο Facebook, αξιώνοντας διάσωση «του πιο σημαντικού και αναγνωρίσιμου τοπόσημου της πόλης εδώ και δεκαετίες», όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά.

«Αν επιθυμείτε να παραμείνουν ή να αναφυτευθούν οι ιστορικοί φοίνικες της οδού Παλαιολόγου και να μην αποτελέσουν σύντομα παρελθόν, παρακαλούμε κοινοποιήστε τη σελίδα για να δυναμώσει η φωνή μας και να ληφθεί υπόψη η άποψή μας, έστω και την τελευταία στιγμή. Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει πολύ», αναφέρεται σε δημοσίευση της ομάδας.

#ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών